REKLAMI GEÇ

Beton mikseri ile otomobil çarpıştı, 1 kişi hayatını kaybetti

Beton mikseri ile otomobil çarpıştı, 1 kişi hayatını kaybetti

Merkezefendi’nin Karahasanlı Mahallesi, Akça Caddesi üzerindeki kontrolsüz kavşakta beton mikseri ile otomobil çarpıştı. Kazada, otomobilde yolcu olarak bulunan Nevriye Aydoğan hayatını kaybetti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mart 2023 Salı, 13:08

Kaza, Merkezefendi’nin Karahasanlı Mahallesi’nde öğle saatlerinde meydana geldi. Akça Caddesi üzerinde bulunan kontrolsüz kavşakta 20 F 2609 plakalı beton mikseri ile 20 ADA 133 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada, otomobilde yolcu olarak bulunan Nevriye Aydoğan olay yerinde hayatını kaybetti.

Yorumlar

İsa Çin   -  Bağlantı 29 Mart 2023, 15:01

Bu adı geçen adresteki kavşağa acilen trafik ışığı yada betondan set yapılmalı. Çok tehlikeli bir kavşak, tam bir karmaşa yaşanıyor akşam işi çıkışı saatlerinde. Artık buna bir çözüm bulunmalı. Yetkililer daha neyi bekliyorlar anlaya bilmiş değilim.

muhammet   -  Bağlantı 28 Mart 2023, 21:58

butun araçlar şehir içi çalıştıkları için takoğraftan muaf.sürücü kaç saat kullanıyor kaç km hız ile gidiyor belli değil il trafik komisyonu bu konuları inceleyip ele almalı

muhammet   -  Bağlantı 28 Mart 2023, 21:54

allah rahmet eylesin malesef mikser ve beton pompası sürücüleride aynı 30 dakikada paket yetiştirmek için kural tanımayan kuryelerden farksız onlarda beton yetiştirme acelesindeler tabi bunda onları yönlendiren firmaların sevk idarelerinde suçu

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı