REKLAMI GEÇ

BİNLER ŞEHİDİNİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

BİNLER ŞEHİDİNİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

Şehit Polis Hasan Eser gözyaşları arasında, ağıtlar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. Acılı aileyi sakinleştirmek mümkün olmadı. Şehidin üç ay önce nikahlandığı ve 10 gün içerisinde düğünü yapacağı eşi Gül’ün “Hasan Gitme” çığlıkları yürekleri dağladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Eylül 2015 Çarşamba, 18:36

Dün Iğdır’da kurulan hain pusuda 13 arkadaşı ile birlikte şehit olan Polis Memuru Hasan Eser için Asri Mezarlık’ta tören düzenlendi. Denizlililerin son veda için akın akın gittiği Asri Mezarlık’ta gözyaşı sel oldu.

Şehidin annesi Sevgi, babası Serdar, kardeşi Emre ile eşi Gül Eser ile birlikte , Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, CHP, MHP ve AK Parti milletvekilleri ile binlerce vatandaş katıldı.

Şehit anne ve babasına taziyede bulunan Ekonomi Bakanı Zeybekci’ye sarılan baba Serdar, “Bakanım bu kez çok fazla çok” diyerek teröre karşı tepkisini dile getirirken, anne Sevgi Eser ise, “Bu terör ne zaman bitecek, ne zaman son bulacak” diye haykırışları, törene katılanları gözyaşlarına boğdu.

denizli-asri-mezarlik-sehit-bekleniyor-ic-3

“HASAN GİTME”
Şehit Polis Hasan Eser’in 3ay önce nikahlandığı ve önümüzdeki günlerde düğün yapacağı eşi Gül Eser’in haykırışları yürekleri dağladı. Şehit Polis Eser’in tabutunun ardından “Hasan Gitme” diye feryat eden acılı eş yürekleri dağladı. Gül Eser’i kadın polisler sakinleştirdi.

denizli-asri-mezarlik-sehit-bekleniyor-ic-4

ÖZGEÇMİŞİNİ NAMAL OKUDU
Törende, şehidin öz geçmişini Emniyet Müdürü Hüseyin Namal okudu. Namal, şehid Hasan’a “Hasan kardeşim sen rahat uyu, memleketin huzur ve güvenliği için şehit olacak binlerce kardeşin var” dedi.

denizli-asri-mezarlik-sehit-bekleniyor-ic-2

METRELERCE KORİDOR OLUŞTURULDU
Denizli Müftüsü Mehmet Aşık’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından, bir süre meslektaşların omzunda taşınan Hasan Eser’in naşı, daha sonra yakınlarına teslim edildi.

anons

Şehit törenine katılan binlerce vatandaş, tören alanından Asri Mezarlık’ta bulunan Polis Şehitliği’ne kadar oluşturdukları koridordan geçen şehit Hasan Eser’in naaşı, şehitlikte son yolculuğuna uğurlandı.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı