REKLAMI GEÇ

Bir gecede 5 yangın

Bir gecede 5 yangın

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yeni yıla görev başında girdi. Gece yarısı bir çok bölgeden birbiri ardına yangın ihbarları geldi. 4 ayrı bölgede metruk binaları alevler sardı, Çamlaraltı Mahallesi’nde ise yeni yıl nedeniyle gökyüzüne bırakılan dilek balonu bir evin ortak kullanım alanına düştü, yangına yol açtı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ocak 2016 Cuma, 11:33

Denizli yeni yılı karşılarken, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri görev başındaydı. Gece yarısı önce Atalar Mahallesi’nden alevler yükseldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle metruk bir evde başlayan yangını fark eden vatandaşlar durumu itfaiyeye bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler alevlere müdahale etti. Yapının eski ve ahşap ağırlıklı olması kısa sürede alevlerin tüm binayı sarmasına yol açtı. Ekipler uzun uğraşlar sonunda yangını kontrol altına aldı, ancak ev tamamen küle döndü.

İKİNCİ YANGIN ÇAMLARALTI MAHALLESİ’NDE
Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Kayalık Şubesi ekipleri Atalar Mahallesi’ndeki yangına müdahale ederken, bir yangın ihbarı da Çamlaraltı Mahallesi’nden geldi. Bu kez Nuri Kalay’a ait binanın ortak kullanım alanı olan yapıda yangın başladı. Atalar Şubesi’nin diğer ekipleri de Çamlaraltı Mahallesi’ne sevk edildi. Ekipler yoğun çaba harcayarak ortak kullanım alanında çıkan yangını, diğer binalara sıçramadan kontrol altına aldı.

DİLEK BALONU YAKMIŞ
Alevleri kontrol altına alan ekipler, bir yandan soğutma çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da yangının çıkış nedenini araştırdı. Çamlaraltı Mahallesi’nde hareketli ve korku dolu anların yaşanmasına yol açan yangına yakın bir bölgeden gökyüzüne bırakılan dilek balonunun yol açtığı ortaya çıktı. Dilek balonu sönmeden binanın ortak kullanım alanı olan yerin çatısına düşerek, yangına açtı.

BİRBİRİ ARDINA YANGINLAR MEYDANA GELDİ
Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, yeni yıl gecesi birbiri ardına bir çok bölgede çıkan yangınlara koştu. Cumhuriyet ve Altıntop Mahallesi Meserret Sokak ile Tabakhane’de 3 ayrı metruk binada daha yangın çıktı. Ekipler, gece boyunca alevler ile savaşmak zorunda kaldı.

Yılbaşı gecesi 5 ayrı bölgede meydana gelen yangınlar ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar

haydar   -  Bağlantı 1 Ocak 2016, 17:31

acilen YASAKLANMALIDIR. pek çok katı artık şingıl denilen petrol ürünü kimyasaldan yapılıyor. ormanlar ve evler için büyük tehlike yaratıyor dilek balonu

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı