REKLAMI GEÇ

Bir kişinin öldüğü silahlı çatışmada olaya karışan 7 kişi adliyeye sevk edildi

Bir kişinin öldüğü silahlı çatışmada olaya karışan 7 kişi adliyeye sevk edildi

Pazar günü oto yıkamacıda çıkan silahlı çatışmada 28 yaşındaki Mustafa Dev yaşamını yitirdi. Bir hafta önce de bıçaklanan Mustafa’nın, olaydan önce Yunus Emre’nin kardeşini kaçırdığı, ‘gel al diye’ aradığı ve gelir gelmez kurşun sıkmaya başladığı öğrenildi. Kardeşini kurtarmak için gittiği yerde katil olan Yunus Emre ve 6 kişi adliyeye sevk edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Mart 2021 Çarşamba, 14:19

Gümüşler Yeni Mahalle’de pazar günü çıkan silahlı çatışma ve öncesinde yaşananlar ekranların bol çatapatlı dizisi Çukur’u aratmadı… Bir kişinin öldüğü olay sonrası 7 kişi gözaltına alındı.

HUSUMET BİR HAFTA ÖNCE
Olaya karışanların yakınlarından edinilen bilgilere göre, olay bir hafta önceki bıçaklama ile başladı. İddiaya göre, Mustafa Dev, bir kavga esnasında bıçaklandı. Olaydan sonra Zeki tutuklandı. Ancak Mustafa, kendisini bıçaklayanın Yunus Emre T. Olduğu iddiasıyla kin güttü.

‘GEL KARDEŞİNİ AL’ DİYE ARADI
Olay günü, Mustafa Yunus Emre’yi arayarak, ‘kardeşin bende, gel al’ diyerek olayın gerçekleştiği işyerine çağırdı. Kardeşini kurtarmak isteyen Yunus Emre, yanına bazı akrabaları ve arkadaşlarını da alarak verilen adrese gitti.

7 KİŞİ ADLİYEDE
Yine iddiaya göre, Yunus Emre ve arkadaşları araçtan iner inmez kurşun yağmurunun altında kaldı. Bu sırada yanlarında getirdikleri tüfeği ateşleyen grup ile Mustafa arasındaki çatışmada Mustafa öldü. Olaydan sonra gözaltına alınan 7 kişi adliyeye sevk edildi.

İlk haber için tıklayın:

Oto yıkamacıdaki silahlı kavgada bir kişi öldü

Yorumlar

Yorumcu   -  Bağlantı 10 Mart 2021, 14:38

çukur gibi şiddet içeren mafya dizileri gençlerimizi zehirlemeye devam ediyor ve görüldüğü gibi yazık oluyor

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı