REKLAMI GEÇ

BU ACIYA YÜREK DAYANMAZ

BU ACIYA YÜREK DAYANMAZ

Denizli’de, kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 5 yaşındaki Osman ve 3 yaşındaki Beyza Maviş yaşamlarını yitirdi, anneleri 30 yaşındaki Aysun Maviş ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

/ DENİZLİHABER / 15 Ocak 2010 Cuma, 17:40

Dokuzkavaklar Mahallesi, 2111- 5 Sokak’taki iki katlı binanın zemininde oturan tekstil fabrikasında çalışan 33 yaşındaki Atakan Maviş, önceki gün çalıştığı yerden izin alıp tarla işlerini halletmek için Çivril’in Çağlayan Köyü’ne gidince, eşi Aysun Maviş, çocukları Osman ve Beyza ile yalnız kaldı. Dün gece yanan kömür sobasının bulunduğu odada uyuyan anne ve 2 çocuğundan sabah haber alınamaması üzerine üst katta oturan Atakan Maviş’in kız kardeşi Nurten Özaslan meraklandı. Zil ve telefonlara yanıt alamayan Özaslan, bugün saat 11.45 sıralarında, çareyi kapıyı kırıp içeri girmekte buldu. Özaslan, içeri girdiğinde, anne Aysun Maviş ve 2 çocuğunu yatakta hareketsiz haldi buldu. Çağrılan 112 Acil Servis ekipleri, Osman ve Beyza kardeşlerin sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatlarını kaybettiğini belirledi, ağır yaralı anne Aysun Maviş de ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Anne Maviş’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, savcı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Acı haberi alan tekstil işçisi baba Atakan Maviş ve dede Osman Maviş de köyden Denizli’ye geldi. Evin kapısından içeri giren dede Osman Maviş torunlarının öldüğünü duyunca sinir krizi geçirdi, baba Atakan Maviş ise şoke oldu. Uzun süre hareketsiz kalan baba Maviş, güçlükle ayakta durabildi. İki kardeşin cenazeleri, olay yeri incelemesinin ardından Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Cenazelerin yarın Çağlayan Köyü’nde toprağa verileceği bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı