REKLAMI GEÇ

BULUN SİYAH MERCEDESLİYİ

BULUN SİYAH MERCEDESLİYİ

Sedat Kurt’un köşe yazısının ardından Vali Yavuz Erkmen, Emniyet Müdürlüğü’ne yazılı bir talimat geçerek, Şirvan’ın katilinin bulunması konusundaki çalışmaların hassas bir şekilde yürütülmesi gerektiği emrini verdi.

/ DENİZLİHABER / 23 Eylül 2009 Çarşamba, 17:10

Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Şirvan’ın ölümüne neden olan siyah mercedeslinin bulunması konusunda kendisinin de yürekten bir beklenti içinde olduğunu söyledi. Şirvan ile ilgili köşe yazısını okur okumaz Emniyet Müdürlüğü’ne yazılı bir talimat verdiğini dile getiren Vali Erkmen, “Ancak işimiz çok zor. Görgü tanıklarının, vatandaşların yardımına ihtiyacımız var. Bizim en şansız olduğumuz nokta, aracın plakasının bile alınamayışı” diye konuştu.

Telefonda Sedat Kurt’la konuşan Erkmen, “Şirvan’ın ölümü beni çok etkiledi. Kazanın ardından ben de bildiğiniz gibi elimden geleni yapmıştım. Ancak yaşatamadık. Şimdi duyarlı vatandaşlarımız, bu kazanın sorumlusunu bulmak için emniyet güçlerimize yardımcı olmalı” dedi.

Medyanın kazanın sorumlusunun bulunması konusunda yayınlarında konuya yer vermesinin ve Şirvan’ı gündemde tutmasının da önemine değinen Erkmen, “Gelir gelmez yeni Emniyet Müdürümüze de konuyu iletmiştim. O bizim için faili meçhul bir konu. Emniyet açısından da önem taşıyor. Müdürümüz de bu konuya duyarlılıkla yaklaşıyor. Ancak yazınızı okur okumaz yine de bir yazılı talimatla konu üzerinde yoğunlaşılmasını istedim” diye konuştu.

Erkmen en ufak bir ipucuna, delile ihtiyaç duyulduğunun altını çizerken, kazaya neden olan sürücü ve yakınlarının da vicdan muhasebesi yapmasını istedi. “O elini vicdanına koymalı” diyen Vali Erkmen, konuşmanın sonunda vatandaşların desteğine ihtiyacı olduklarını yineledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı