REKLAMI GEÇ

Bunlar da ithal dilenci!

Bunlar da ithal dilenci!

Denizli Belediyesi, Ege’nin çeşitli illerinden ve Denizli’nin bazı ilçelerinden gelip, Ramazan ayında dilencilik yapacakları tespit edilen 11 dilenciyi yakaladı. Dilenciler, geldikleri yerlere geri gönderildi.

/ DENİZLİHABER / 13 Ağustos 2009 Perşembe, 18:00

Denizli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, 11 ayın sultanı Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte halkın manevi duygularını sömüren dilencilere karşı operasyonlarını sıklaştırdı.
Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların namaz kılmak üzere yoğun olarak geldiği Bayramyeri, Ulu Camii, Yeni Cami ve kentin işlek caddelerine ayrı bir önem veriyor. Sivil zabıtalarında görev aldığı operasyonda 1 dilenci henüz dilenemeden yakalandı. Bayramyeri Cami’nde 3, Ulu Cami’de 2 ve diğer camilerde de 6 olmak üzere 11 dilenci yakalandı. Dilencilerin, yapılan inceleme sonucu Ramazan ayı için Ege’nin çeşitli il ve ilçelerinden Denizli’ye geldiği tespit edildi.
Ekipler yaklaşık 2 saat süren operasyonun sonunda dilencileri otogara götürerek geldikleri yerlere gönderdi.
Denizli Belediyesi Zabıta Müdürü Süleyman Erdoğan, vatandaşların manevi duyguları sömüren dilencilere karşı duyarlı davranıp zabıtaya yardımcı olunmasını istedi. Ramazan boyunca dilencilere göz açtırılmayacağını kaydeden Erdoğan, ‘Henüz Ramazan ayı gelmemesine rağmen şehir dışından gelen 11 dilenciyi yakaladık. Amacımız, vatandaşlarımız huzur ve güven ortamında Ramazan ayını geçirmeleridir. Normal operasyonlarımıza ek olarak Ramazan ayı için ek önlem aldık. Amaca ulaşıncaya kadar operasyonlarımız devam edecek’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı