REKLAMI GEÇ

Dolandırıcılar jandarmadan kaçamadı

Dolandırıcılar jandarmadan kaçamadı

Çal’da kendisini jandarma olarak tanıtan dolandırıcı, çiftçinin 30 bin liralık altınlarını alarak kayıplara karışmıştı. Dolandırıcı ile ona yardım ettikleri ileri sürülen 3 kişi gerçek jandarma tarafından yakalandı. Kuyumcuya sattıkları belirlenen altınlar sahibine teslim edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Aralık 2019 Cuma, 15:47

Çal’ın Aşağıseyit Mahallesi’nde önceki gün çiftçilik yapan Süleyman Bozkurt’un evde olmadığı sırada gelen bir kişi, Bozkurt’un eşi Rukiye Bozkurt’a, “Jandarmada görevliyim. Eşiniz karakolda. Evdeki altınların içinde çalıntı altınlar var. İncelememiz gerekiyor” diyerek kandırmıştı. Paniğe kapılan Rukiye Bozkurt, altınları kendisini jandarma olarak tanıtan kişiye vermişti.

Olayın ortaya çıkmasıyla jandarma kapsamlı bir soruşturma başlattı. Aşağıseyit’e gelen plakasız beyaz renkli otomobil bazı bölgelerdeki güvenlik kameralarından tespit edildi. Gerekli istihbarat çalışmasını yapan jandarma olaya karışan 4 kişinin Denizli kent merkezinde olduğunu belirledi.

Yakın takibe alınan dolandırıcılık zanlıları Atatürk Caddesi’nde Jandarma Suç Araştırma Timi tarafından yakalandı.

Jandarmada zanlıların ifadelerinin alınmasının ardından, altınları kuyumcuya sattıkları öğrenildi ve jandarma ekipleri tarafından alınarak, sahibine teslim edildi. Sanıkların mahkemeye sevk edilmesi bekleniyor.

Kendisini dolandıran zanlıların yakalanmasına ve altınlarının bulunmasına çok sevinen Süleyman Bozkurt, “Jandarmaya çok teşekkür ediyorum. 24 saat geçmeden zanlılar yakalandı. Psikolojim bozulmuştu” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı