REKLAMI GEÇ

Çaldıkları 25 bin liralık boruları 150 liraya sattılar

Çaldıkları 25 bin liralık boruları 150 liraya sattılar

Çivril’de çaldıkları araçla, 25 bin lira değerindeki sulama borularını çalıp 20 yaşındaki 2 hırsız, boruları Uşak’ta bir hurdacıya 150 liraya sattı. Boruların kalanını da çalmak için aynı araçla depoya gelen hırsızlardan biri yakalandı, diğeri kaçtı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Mayıs 2021 Salı, 11:31

Çivril İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçenin Yassıhöyük mahallesinde 15 Mayıs günü E.K’nin evinin önündeki otomobilinin, ertesi günü de Gürpınar mahallesinde D.I’nin bahçe kapısı kırılıp deposundaki yaklaşık 25 bin lira değerindeki 18 sulama borusunun çalındığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Ekipler yaptıkları incelemede, iki hırsızlık olayının da bağlantılı olduğunu, olayı gerçekleştirenlerin O.Y. (20) ile G.A.’nın (20) Çivril’den Uşak yönüne çaldıkları otomobille ve borularla gittiğini tespit etti.

Şüphelilerin çaldıkları araçla Uşak’tan Çivril’e doğru hareket halinde olduğu bilgisi alan ekipler, hırsızların depoda kalan boruları çalmak için tekrar gelebileceği ihtimali üzerine depoda beklemeye başladı.

Jandarma ekipleri, çaldıkları araçla aynı depoya ikinci kez boru çalmaya gelen hırsızlara yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda şüphelilerden G.A. yakalandı, O.Y. ise ağaçların arasına kaçarak karanlıkta izin kaybettirdi.

Gözaltına alınan G.A, jandarmada verdiği ifadede itiraf etti, çaldıkları 25 bin lira değerindeki 18 adet sulama borusunu Uşak’ta bir hurdacıya 150 lira karşılığında sattıklarını söyledi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen G.A, mahkemece tutuklandı. Jandarma ekipleri kaçan O.Y’yi yakalamak için çalışma başlattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı