REKLAMI GEÇ

Çaldıkları ayakkabıları önce deneyen hırsızlar yakalandı

Çaldıkları ayakkabıları önce deneyen hırsızlar yakalandı

Denizli Emniyet Müdürlüğü, son dönemlerde artan hırsızlık olaylarıyla ilgili yürüttüğü soruşturmayı sonuçlandırdı. Hırsızlık Bürosu ekipleri, çalmadan önce ayakkabıları deneyen hırsızların da aralarında bulunduğu 5 zanlıyı gözaltına aldı. Zanlılardan birinin 4 yıl kesinleşmiş cezasının olduğu ortaya çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ocak 2018 Çarşamba, 10:25

Son dönemlerde ev ve işyerlerine dadanan hırsızlar, ne bulurlarsa alıyorlar, vatandaşları canından bezdiriyorlardı.

Kısa süre önce bir apartmanın güvenlik kameralarına da yakalanan zanlılar, girdikleri ev ve işyerlerinde para, telefon ve ayakkabı çalıyorlar, hatta çalmadan önce ayakkabıları ayaklarına uyup uymadığını deniyorlardı.

POLİS HAREKETE GEÇTİ
Artan hırsızlık olayları nedeniyle harekede geçen Denizli Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, zanlıların bir apartta kaldıklarını belirledi. Aparta operasyon düzenleyen ekipler hırsızlık zanlıları F.C.A, T.A, M.S.T., E.B.E. ve O.K.’yı gözaltına aldı.

8 HIRSIZLIK OLAYI AYDINLATILDI
Zanlıları gözaltına alınırken, apartta yapılan aramada çalıntı cep telefonu ve ayakkabılar ele geçirildi. Zanlıların ifadelerinin alınmasıyla Altıntop, Topraklık, Sırakapılar ve Altıntop mahallelerinde gerçekleştirilen 8 hırsızlık olayı aydınlatıldı.

Zanlılardan T.A.nın 4 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu da ortaya çıktı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı