REKLAMI GEÇ

Çameli ve Acıpayam’da 2 ev yandı

Çameli ve Acıpayam’da 2 ev yandı

Çameli ve Acıpayam’da bu sabaha karşı çıkan iki yangında, iki ev oturulamaz hale geldi. Yangınlar, Kalınkoz ve Apa mahallelerindeki yangınlar, vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ekim 2016 Cumartesi, 13:25

Çameli’nin Kalınkoz Mahallesi’nde saat 04.00 sıralarında Murat Çal’a ait evde yangın çıktı. Ahşap bina kısa sürede alevler içinde kalırken, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Çameli ve Kalınkoz Şubesi ekipleri kısa sürede yangına müdahale etti.

kalinkoz

Çevredeki binalara sıçramadan kontrol altına alınarak söndürülen yangında ev oturulamaz hale geldi. Yangının 105 yaşındaki Zeliha Çal’ın ocak yakmaya çalışırken çıktığı bildirildi.

APA’DAKİ YANGIN’A 3 ŞUBE MÜDAHALE ETTİ
Öte yandan Acıpayam’ın Apa Mahallesi’nden de sabaha karşı alevler yükseldi. 65 yaşındaki İsmail Yol’a ait evde saat 04.00 sıralarında yangın çıktı. İsmail Yol ve eşi Cevriye Yol, kendilerini dışarı atarken, ihbarla Acıpayam, serinhisar ve Yeşilyuva’dan itfaiye ekipleri Apa’ya geldi.

yangin-apa

Ekiplerin yoğun çalışmasıyla kontrol altına alınan yangında bina içindeki eşyalanla birlikte kül oldu. Yangının elektrik kontağından çıktığı belirtiliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı