REKLAMI GEÇ

Can yakan koronavirüs cezaları

Can yakan koronavirüs cezaları

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından koronavirüs salgının kontrol altına alınması amacıyla getirilen kurallara yönelik denetimler sürdürülüyor. Ekipler son bir hafta içinde 601 kişi hakkında işlem yaptı, 653 bin 112 lira para cezası kesildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Aralık 2020 Pazartesi, 15:55

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin koronavirüs denetimleri sürüyor. 14-20 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen denetimlerde kurallara uymayanlara can yakan cezalar kesildi.

27 KİŞİ KARANTİNA İHLALİ YAPTI
Korona testleri pozitif çıkan ya da temaslı oldukları için evlerinde karantinada bulunanlara yönelik gerçekleştirilen rutin denetimlerde, 27 kişinin karantinada olması gerekirken sokakta oldukları belirlendi. Polis, bu kişiler hakkında adli işlem başlattı, aynı zamanda toplamda 85 bin 50 lira para cezası kesti.

MASKE TAKMAMAKTA ISRAR EDİYORUZ
Koronavirüse karşı en etkili önlemlerden biri olarak kabul edilen maske takma zorunluluğuna yönelik de denetimler sürüyor. 14-20 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen denetimlerde 71 kişinin maske takmadığı belirlendi. Bu kişilere toplan 63 bin 900 lira para cezası kesildi.

57 KİŞİYE SOSYAL MESAFE CEZASI
Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde 57 kişinin sosyal mesafe kuralını ihlal ettiği belirlendi. Bu kişilere 60 bin 12 lira para cezası uygulandı.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İHLALLERİ
Bir süredir hafta içi gece, hafta sonları da tam gün olarak uygulanan sokağa çıkma yasağının da sık sık ihlal edildiği görülüyor. 14-20 Aralık tarihleri arasında evlerinde olmaları gerekirken yasağı ihlal eden ve sokağa çıkan 446 kişi belirlendi.

Cumartesi günü 75 kişi yasak olan saatlerde sokakta yakalandı ve toplam 81 bin lira para cezasına çarptırıldı. Pazar günü da 69 kişi yasağı ihlal etti ve 62 bin 100 lira ceza kesildi.

Hafta içinde ise daha çok ihlal olduğu ortaya çıktı. Emniyet raporuna göre 302 kişi akşam saatlerinde getirilen sokağa çıkma yasağını ihlal etti, 301 bin 50 lira para cezası kesildi. Hafta içi ve hafta sonu yasağı ihlal eden toplam 446 kişiye 444 bin 150 lira para cezası kesildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı