REKLAMI GEÇ

Çatışmada 4 tutuklama

Çatışmada 4 tutuklama

Denizli’nin Acıpayam ilçesine bağlı Ucarı Köyü’nde 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin yaralandığı silahlı çatışmayla ilgili gözaltına alınan 5 kişiden 4’ü tutuklandı.

/ DENİZLİHABER / 11 Mart 2010 Perşembe, 16:09

Alınan bilgiye göre, olaya karışan kişilerce kullanılan aracı takip eden jandarma ekipleri, zanlılardan Ş.A. ve M.Z’yi Acıpayam’ın Dodurgular Beldesi’nde yakaladı. Y.M, H.A. ve M.Ö.Ö. ise Antalya’da yakalandı. Zanlıların üzerinde, olayda kullanılan tabanca da ele geçirildi. Çatışmada kullanılan av tüfeğinin ise olay yeri yakınındaki sazlıkta bulunduğu bildirildi.

Sorgularının ardından adliye sevk edilen zanlılardan M.Z. serbest bırakıldı. Ş.A, Y.M, H.A. ve M.Ö.Ö. tutuklandı. Denizli’nin Acıpayam ilçesine bağlı Ucarı Köyü’nde, 2 Mart Salı akşamı, G.Ö’ye ait bakkal dükkanına gelen Y.M, H.A, M.Ö.Ö, R.S.B. ve M.Z, önceden aralarında husumet olan ve dükkanda bulunan Yahya Yasin Korubeyi’yle tartışmış, taraflar silahlarla birbirlerine ateş etmişti. Yaralanan 2 kişiden Yahya Yasin Korubeyi, Acıpayam Devlet Hastanesi’ne götürülürken hayatını kaybetmişti. R.S.B, Denizli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı