REKLAMI GEÇ

Çatıya çıktı, çocuklarını aşağıya atacağını söyledi

Çatıya çıktı, çocuklarını aşağıya atacağını söyledi

Tavas’ta 36 yaşındaki A.A, 2 çocuğu ile birlikte bir binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Çocuklarını aşağıya atacağını söyleyen A.A’yı kısa süre önce ayrıldığı eşi ikna etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Eylül 2015 Pazar, 16:47

Olay, Tavas’ta Adliye karşısında bulunan bir binanın çatı katında meydana geldi. 3 katlı bir binanın çatı katına iki küçük kızı ile birlikte çıkan 36 yaşındaki A.A intihara teşebbüs etti. A.A’nın intihar girişimini fark eden vatandaşlar olay yerine sağlık ekipleri, emniyet güçleri ve itfaiyeyi çağırdı.

BRANDA AÇTIRMADI
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri olası bir intihar girişiminde can kaybının yaşanmaması için tedbir aldı. Ancak, A.A itfaiyenin branda açması takdirde çocuklarını aşağıya atacağını söyledi.

A.A ilerleyen saatlerde çocuklarından birini aşağıya doğru sarkıttı. İtfaiye ekipleri branda açamadığı için çevredeki vatandaşlar birlik olup küçük kızı kurtarma girişiminde bulundu. A.A küçük kızını tekrar yanına aldı. Bu arada olay yerinde bulunan CHP Denizli Milletvekilleri Kazım Arslan, Gülizar Biçer Karaca ve psikolog çatıya çıkarak A.A’yı ikna etmeye çalıştı.

2 SAAT SONRA İKNA OLDU
Tüm konuşmalara rağmen intihar girişiminden vazgeçmeyen A.A’yı 2 saat sonra ayrıldığı eşi olay yerine gelerek ikna etti. A.A’nın bir süredir bunalımda olduğu iddia edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı