REKLAMI GEÇ

Çay semaveri içinde uyuşturucu nakli

Çay semaveri içinde uyuşturucu nakli

Zehir tacirleri uyuşturucu nakli için her yolu deniyor. Son olarak, kargo yoluyla kente uyuşturucu sokmaya çalışanları takibe alan polis, çay semaveri içine zulalanmış metamfetamin ele geçirdi. Uyuşturucu ticareti ile ilgili hafta içinde yapılan operasyonlarda 13 şüpheli tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Mayıs 2022 Pazartesi, 17:35

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucuyla savaşı devam ediyor. Alınan bir istihbaratı değerlendiren polis, kente kargo yoluyla uyuşturucu getirileceği bilgisinin alınmasının ardından harekete geçti.

Kargo firmasında önlem alan polis, başka bir ilden gelen kargoyu teslim almaya gelen 2 şüpheliyi yakaladı. Şüphelileri gözaltına alan ekipler, kargo şirketinde teslim alınan paketin içinden çıkan çay semaverini incelemeye aldı.

Semaverin alt kısmına zulalanmış halde 160 gram metamfetamin ve hassas terazi ele geçirildi. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklandı.

UYUŞTURUCU OPERASYONLARI HIZ KESMEDİ

Polis, 9-15 Mayıs tarihleri arasında ayrıca başarılı operasyonlara da imza attı. Gerçekleştirilen baskınlarda 255 gram metamfetamin, satışa hazır eroin, esrar ve hap ele geçirilirken, yakalanan 11 şüpheli tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı