REKLAMI GEÇ

Çaybaşı’nda kaza

Çaybaşı’nda kaza

Dün gece Çaybaşı Caddesi’nde ters yöne giren bir hafif ticari araç ile özel otomobil çarpıştı. Kaza sonrası hatalı sürücü olay yerinden kaçtı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Eylül 2014 Pazar, 12:53

Çaybaşı Mahallesi sakinleri dün gece saat 11:50 sıralarında korkunç bir gürültü ile yataklarından fırladı. Ana cadde üzerinde ters yöne giren ve sürücüsü tespit edilemeyen 64 FL 674 plakalı hafif ticari araç ile kendine ait şeritte seyir halinde olan Onur Sarıkaya yönetimindeki özel otomobil kafa kafaya çarpıştı.

Kaza sonrasında özel otomobilde olduğu öğrenilen Sarıkaya’nın eşi ve küçük çocuğu hafif yaralar aldı. Bu sırada ticari aracın sürücüsü ve aynı araçta bulunan 20’li yaşlarda iki kişinin olay yerini koşarak uzaklaştığı görüldü.

Görgü tanıklarının ifadesine göre Onur Sarıkaya’nın durmaları yönünde seslendiği iki kaçak ara sokaklara dalarak izini kaybettirdi. Özel araç sürücüsü Onur Sarıkaya eşi ve çocuğunu bir taksi ile hastaneye götürürken, olay yerine gelen polis ekipleri firari sürücüyü aramaya başladı.

Çevrede yapılan kısa bir taramanın ardından kaçak sürücü ve yanındaki yolcuya rastlanmadı. Polis çevredeki ofis ve dükkanların güvenlik kamerası kayıtlarına ulaşarak 64 FL 674 plakalı aracın sürücüsünü belirlemeye çalıştı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü, mağdur olan Sarıkaya ailesinin firari sürücü hakkında işlem yapılmasını istediği öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı