REKLAMI GEÇ

Cenazeler sedyeyle çekilerek çıkarıldı

Cenazeler sedyeyle çekilerek çıkarıldı

Çivril’de yapımı süren devlet hastanesinin drenaj çukurunda meydana gelen göçükte toprak altında kalarak yaşamını yitiren 2 işçinin cenazeleri çıkarıldı. Her an yeni bir göçük meydana gelme riski yaşandığından cenazelerin çıkarılması saatler sürerken, ölen işçilerin yakınlarının feryatları Çivril’i inletti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mart 2016 Çarşamba, 17:16

Çivril Devlet Hastanesi inşaatının bulunduğu bölgede yapılan kazı çalışması sırasında meydana gelen göçükle iki işçi toprak altında kaldı. Göçük altında kalan 46 yaşındaki Soner Arslan ve 30 yaşındaki Yaşar Sarıkaya’nın yakınları olayı duyduklarında şok geçirdi.

UMUTLA BEKLEDİLER
Olay yerine gelen Sarıkaya ve Arslan’ın aileleri, “yaşıyorlar” kelimesini duyabilmek için umutla bekledi. Ancak dakikalar geçtikçe umutları azalan aileler, beş metrelik çukurdan gelen acı haberle yıkıldı.

CENAZELER SEDYEYE BAĞLANAN İPLE ÇEKİLDİ
Göçük altında kalan işçileri kurtarmak için AFAD ve Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, saatler süren göçüğü temizleme çalışmalarının ardından Soner Arslan ve Yaşar Sarıkaya’nın cansız bedenlerine ulaşabildi. Her an yeni bir göçük meydana gelme riski yaşanırken, cenazeler bir sedyeye konuldu ve bağlanan iplerle yukarıya çekildi.

denizli-civril-hastane-insaat-gocuk-2-olu

CENAZELER İZMİR ADLİ TIP’A GİTTİ
Ailelerin feryatları arasında çıkarılan cenazeler, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Sarıkaya ve Arslan’ın cenazeleri,nin ne zaman toprağa verileceği buradaki işlemlerin ardından belli olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı