REKLAMI GEÇ

Cezaevinde bile rahat durmamış

Cezaevinde bile rahat durmamış

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonla önemli miktarda metamfetamin ele geçirildi. Operasyonda 4 zanlı gözaltına alınırken, halen cezaevinde bulunun bir kişinin şebekeyi uyuşturucu kullanıcılarına yönlendirdiği ortaya çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Temmuz 2019 Cuma, 17:47

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri tarafından, bir kişinin kent dışından Denizli’ye metamfatamin maddesi getirdiği, kentteki bazı kişilerle de ortak hareket ederek satışını yaptığı bilgisine ulaştı.

İstihbaratın alınmasının ardından harekete geçen ve kapsamlı bir soruşturma yürüten polis, operasyon için düğmeye bastı.

5 ADRESE EŞ ZAMANLI BASKIN, 4 GÖZALTI
Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri, zanlıların tespit edilmesinin ardından 5 ayrı adrese eş zamanlı baskın düzenledi. Operasyonda H.K. Y.G. V.B. ve O.E. gözaltına alındı.

İkametlerde aramalar yapan polis V.B.nin hurdalık olarak kullandığı yerde toprağa gömülü olarak, Y.G. isimli kadının ikametinde satışa hazır halde 149 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

CEZAEVİNDEN YÖNLENDİRMİŞ
Polis, zanlıların ifadelerini almasının ardından 5. zanlıya da ulaştı. E.K. isimli zanlının halen cezaevinde olduğu ve çete üyelerini uyuşturucu kullanıcılarına yönlendirdiği belirlendi.

TAMAMI TUTUKLANDI
Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen 5 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı