REKLAMI GEÇ

Cezaevinden çıkan anne-baba, eve girdiklerinde kızlarının cansız bedenini buldu

Cezaevinden çıkan anne-baba, eve girdiklerinde kızlarının cansız bedenini buldu

Denizli’de hurdacılıkla uğraşan ve hırsızlık suçlamasıyla girdikleri cezaevinden 45 gün sonra tahliye edilen anne ile üvey baba, eve girdiklerinde kızlarının cansız bedeniyle karşılaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ocak 2023 Çarşamba, 12:17

Olay, Pamukkale ilçesine bağlı 15 Mayıs Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; kıraathaneleri bulunan ve hurdacılık da yaptıkları öğrenilen üvey baba A.K. ile eşi N.K. hırsızlık iddiasıyla cezaevine girdi.

Yaklaşık 45 gün cezaevinde kalan çift, sabah saatlerinde tahliye edilmelerinin ardından evlerine döndüklerinde korkunç manzarayla karşılaştı. Kızları Tubanur Kurnaz’ın (21) cansız bedenini gören çift, gözyaşlarına boğuldu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi.

Olay yerine giden sağlık ekipleri, Kurnaz’ın yakın zamanda hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı inceleme ardından genç kızın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırıldı.

Tubanur Kurnaz’ın cansız bedeninin evden çıkarılması sırasında aile yakınları ağıtlar yakarak gözyaşlarına boğulurken, üvey baba ise tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Cenazenin evden çıkarılmasının ardından aile üyeleri de ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

Şeker hastası olduğu öğrenilen genç kızın kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsinin ardından belirlenecek. DENİZLİ (İHA)

Yorumlar

ibrahim   -  Bağlantı 18 Ocak 2023, 21:01

Allah rahmet eylesin genç kızımıza. Allah ailesine, yakınlarına, dostlarına metanet ve sabır ihsan eylesin.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı