REKLAMI GEÇ

Çiftçinin tarla sularken kullandığı dinamoları çalan hırsız yakalandı

Çiftçinin tarla sularken kullandığı dinamoları çalan hırsız yakalandı

Denizli’de çiftçilerin seralarını sularken kullandığı dinamo ve bakır kablolarını çaldığı belirlenen 31 yaşındaki şüpheli jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Dinamo çalarken kullandığı eldivenler ellerindeyken yakalanan şüpheli, üşüdüğü için giydiğini öne sürdü.

Ali Bilge / DENİZLİHABER / 25 Mayıs 2021 Salı, 11:20

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bazı iş yerlerinin ve çok sayıda çitçinin seralarını sulamak için kullandığı dinamoların ve bakır kablolarının çalındığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Ekipler yaptığı incelemede, hırsızlığı daha önce de aynı suçtan yakalanan 31 yaşındaki Zülkani S’nin yaptığını belirledi. Şüpheliyi takibe alan ekipler, Merkezefendi’deki bir iş yerine girdiği sırada dinamoları çalarken suçüstü yakaladı.

Şüpheli Zülkani S. operasyon sırasında jandarmayı fark edince kaçtı, ancak başarılı olamadı. Yakalandığı sırada yanında anahtar takıları ile elinde iş eldiveni bulunan Zülkani S. jandarma ekiplerine eldivenleri üşüdüğü içi giydiğini söyledi.

Daha önce da aynı suçlardan yakalanan ve 6 suç kaydı bulunan Zülkani S.nin Denizli’de son 15 gün içinde 11 dinoma, elektrik panosu, kabloları çaldığı bildirildi. Azılı hırsızın çiftçiye verdiği zararın 80 bin lira dolayında olduğu belirlendi.

Yorumlar

TEACHER   -  Bağlantı 26 Mayıs 2021, 09:54

pes vallahi…ver 50 sene hapis..ne yapacaklar görelim

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı