REKLAMI GEÇ

Çiftçiye tarlada pusu kurup av tüfeğiyle yaralayan zanlı tutuklandı

Çiftçiye tarlada pusu kurup av tüfeğiyle yaralayan zanlı tutuklandı

Kale’de tarlada çalışan husumetlisi Bülent Sungur’a, tarlasının yanındaki ağaçların arasında pusu kurup av tüfeğiyle ağır yaralayan Halil Ç, Sungur’a kurduğu hain planı jandarmaya anlattı. Karakoldaki işlemlerinin ardından hakim karşısına çıkarılan zanlı cezaevine gönderildi.

Ali Bilge / DENİZLİHABER / 11 Mayıs 2021 Salı, 15:31

Kale’nin Gölbaşı mahallesinde yaşayan Halil Ç, aralarında husumet bulunan Bülent Sungur’u kurduğu planla tarlada pusu kurup ağır yaraladı. Jandarmadaki ilk ifadesinde olayı itiraf eden Halil Ç, olay yerine giderek jandarma ekiplerine yaptığı hain planı ve husumetlisini nasıl vurduğunu anlattı.

Jandarmaya sakladığı silahın yerini de gösteren Halil Ç, “olay yerine arabayla tarlanın yukarı kısmındaki toprak yoldan geldim ve arabayı yola park ettim. Arabamdan indim, patika yoldan aşağı indim ve ağaçların oraya vardım. Sağ taraftaki ağacın dibine vardım. O sırada Bülent Sungur, tarladaki boruların olduğu kısımdaydı. Diğer çalışanlar ise diğer taraftaydı. Sonra iki el ateş ettim. Ateş ettikten sonra tekrar aynı yoldan geldim. Arabama bindim ve gittim” dedi.

Jandarma karakolundaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı kasten adam öldürmeye teşebbüs suçundan mahkemece tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı