REKLAMI GEÇ

ÇINAR’DA SICAK DAKİKALAR…

ÇINAR’DA SICAK DAKİKALAR…

Daha önce AK Parti İl Başkanlığı önünde kendini TIR’a kapatarak yakmak isteyen İ.D. bu kez Delikliçınar Meydanı’nda aynı girişimde bulundu. Otomobil içerisine kendini kilitleyen ve Üzerine benzin döken vatandaş, bir anlık dalgınlığından faydalanılarak kurtarıldı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 5 Haziran 2015 Cuma, 17:45

Delikliçınar Meydanı’nda hareketli dakikalar yaşandı. Yaklaşık 1 ay önce, AK Parti İl Başkanlığı önünde satın aldığı TIR’ın içine kendisini kapatarak yakmaya çalışan İ.D., bu kez Delikliçınar Meydanı’nda hareketli dakikalar yaşanmasına neden oldu. 

Satın aldığı TIR’ın borcunu ödemesine rağmen, eski sahibinin mülkiyet devrini yapmadığını iddia eden İ.D. Delikliçınar Meydanı’na  20 PT 865 plakalı otomobili ile gelerek kendisini içeri kilitledi. Mülkiyeti kendisine ait olmadığı için K belgesi alıp çalışamadığını ve hiçbir kurumun kendisine yardım etmediğini söyleyen İ.D. üzerine ve otomobilin koltuklarına benzin dökerek kendisini yakmak istedi. 

Hemen olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri çağrıldı. Bütün önlemler alındıktan sonra ikna çabaları başladı. Sürekli elinde tuttuğu çakmağı ateşleyeceğini söyleyen İ.D., çevredekilere korkulu anlar yaşattı.

Otomobilin camlarını aralamayı başaran polisler, bir anlık dalgınlığından faydalanarak, İ.D.’nin kollarını tutu ve bir çılgınlık yapmasını engelledi. Bu esnada itfaiye ekipleri tarafından otomobilin içine ve İ.D.’nin üzerine tutuşmaması için köpük sıktı. Bu arada otomobilin kapıları açıldı ve İ.D. dışarı çıkarıldı.

önceki haber-anons

Herkes rahat bir nefes aldı. İ.D. önce hastaneye, ardından da ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

ANONS

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı