REKLAMI GEÇ

Çınar’da tehlikeli gerginlik

Çınar’da tehlikeli gerginlik

15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda tehlikeli gerginlik. MHP’nin kurucu lideri Alparslan Türkeş’in 100’üncü doğum yıldönümü dolayısıyla açılan fotoğraf sergisine bir grubun maytap atmasıyla çıktığı iddia edilen arbedede 1 kişi bıçaklandı. Bunun üzerine toplanan ülkücüler, sloganlar atarak yürüyüşe geçti ve Çınar Polis Merkezi’ne giderek şikayetçi oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Kasım 2016 Pazar, 20:45

Alparslan Türkeş’in 100’üncü doğum yılı anısına Ülkü Ocakları Denizli Şubesi dün 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda fotoğraf sergisi açmıştı. Bugün de açık tutulan sergiye akşam saatlerinde bir grubun saldırıda bulunduğu ve maytap atıldığı iddia edildi.

Maytap atılmasına müdahale edilince ülkücüler ile diğer grup arasında arbede çıktı. Bu sırada fotoğraf sergisinde görevli olduğu ifade edilen bir kişi bıçaklandı.

Bunun duyulması üzerine kısa sürede Ülkü Ocakları Şubesi’nden çok sayıda kişi Delikliçınar’a geldi. Polis olayların büyümemesi için yoğun önlem alırken, grup sloganlar atarak Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nda yürüyüşe geçti.

Yürüyerek Ahi Sinan Caddesi’ndeki Çınar Polis Merkezi’ne giden grup, saldırıyla ilgili şikayetçi oldu. Polis, soruşturmayı sürdürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı