REKLAMI GEÇ

Cinayet kurbanı iki gencin cenazelerine 30 saattir ulaşılamıyor çünkü…

Cinayet kurbanı iki gencin cenazelerine 30 saattir ulaşılamıyor çünkü…

Serinhisar’daki kuyuda yapılan kazı yaklaşık 30 saattir sürüyor. Ekipler, yukarıdan ulaşamadıkları cesetlere kuyunun kenarını 25 metre kazarak ulaşmaya çalışıyor. 9 kişi tarafından üzerine çok miktarda taş, toprak ve kaya atıldığı için çalışmalar cenazelere zarar vermemek adına titizlikle yürütülüyor.

Ali Bilge / DENİZLİHABER / 14 Haziran 2022 Salı, 14:26

Serinhisar’da kaybolan ve sonrasında şüphelilerin ifadesi doğrultusunda cinayete kurban gittiği anlaşılan 19 yaşındaki İsmail Yalçın ve 17 yaşındaki Hasan Akköse’nin cesetlerini arama çalışmaları sürüyor.

Polis ekipleri, gözaltına aldığı Mehmet Akköse ve ismi henüz öğrenilemeyen 8 şüphelinin ifadesi doğrultusunda tarım arazileri arasındaki bir kuyuda çalışma başlattı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinde cesetleri yaklaşık 25 metre derinliğindeki bu kuyuya attığını itiraf etti.

CESETLERİN ÜZERİNDE TOPRAK VE TAŞLAR VAR
Kuyuda ekipler tarafından yapılan incelemede toprak ve kayalar bulundu. Bunun üzerine ekipler, şüphelilerin cesetleri kuyuya attıktan sonra üzerine toprak ve taşlarla örttüğünü tespit etti. Kuyu ve çevresinde yapılan kontrolde arazideki toprağın yapısının bozulduğu ve çevredeki taşların yerinden alındığı belirlendi.

Cesetleri kuyudan çıkarmak için Denizli itfaiyesi de devreye girdi. Yapılan incelemede, kuyu içindeki cesetlerin üzerinde toprak ve taşların yukarıya çekilemeyeceği, dar olması nedeniyle içine girip temizlemenin zor olduğu gerekçesiyle ve cesetlere de zarar vermemek adına kuyunun etrafının kazılması kararlaştırıldı.

İŞ MAKİNELERİ DÜN ÖĞLE SAATLERİNDE ÇALIŞMALARA BAŞLADI
Kazı çalışması için kuyunun bulunduğu alana 2 iş makinesi getirildi. İş makineleri dün öğle saatlerinde çalışmalara başladı. Kuyunun yapısına zarar vermeden yapılan kazı çalışmasıyla kuyunun kenarı sabaha kadar yaklaşık 20 metre kazıldı ancak cesetlere henüz ulaşılamadı.

CESETLERE ZARAR VERMEMEK İÇİN TİTİZLİKLE KAZILIYOR
30 saattir kuyunun çevresini kazan iş makinelerinin çalışması yerin yaklaşık 25 metre altına indikleri için güçleşiyor. Titizlikle yürütülen kazı çalışmalarında cesetlere zarar vermemek için kuyunun yapısının korunmasına dikkat ediliyor.

İş makinelerinin cesetlere önümüzdeki saatlerde ulaşması bekleniyor.

Yorumlar

misafir   -  Bağlantı 14 Haziran 2022, 20:02

iki genç fiadanın cenazesi çıkınca o 8 şerfsiz katilleri diri diri gömün o katillerden bu ülkeye millete hayır gelmez gömün katill alçakları

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı