REKLAMI GEÇ

Çivril’de kaza 15 yaralı

Çivril’de kaza 15 yaralı

Çivril İlçesi Denizler Kasabası yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 15 kişi yaralandı. Minibüsün tekerleğinin patlaması neticesinde meydana gelen kazada yaralanan 15 kişi ise Denizli’deki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı

/ DENİZLİHABER / 13 Nisan 2009 Pazartesi, 00:00

Denizli’de yolcu minibüsünün takla açması sonucu meydana gelen kazada 15 kişi yaralandı. Saat 12.30 sıralarında Çivril ilçesi Denizler Kasabası yakınlarında gerçekleşti. Muhammet Tuna idaresindeki 20 LC 911 plakalı Çıtak yolcu minübüsü, Denizli’den Çivril istikametine giderken ön lastiğinin patlaması sonucu takla attı. Minübüsün içinde bulunan 15 kişi yaralandı. Yaralılar, Denizli’de çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Denizli Devlet Hastanesi’nde Ümmühan İba (50), Harun İba (17), Ali Dönmez (54) ve Habibe Arıtürk (50) tedavi altına alındı. Ağır yaralı olan Habibe Arıtürk ile göz göze gelen eşi İbrahim Arıtürk (51) arasında duygusal anlar yaşandı. Gözünün birini zor açabilen Habibe Arıtürk, elveda der gibi eşi İbrahim Arıtürk’e el sallaması gözyaşlarını sel etti. Eşinin elini tutabilmek için sedyenin peşinde koşan İbrahim Arıtürk, “Ölmeyeceksin. Seni çok seviyorum. Dayan. Gözlerini kapatma” diyerek eşinin ellerini tutarak acil servise kadar birlikte gitti. Daha sonra Habibe Arıtürk, yoğun bakım ünitesine alındı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı