REKLAMI GEÇ

Çocuğunuzu ziynet eşyasıyla sokağa çıkarmayın!

Çocuğunuzu ziynet eşyasıyla sokağa çıkarmayın!

Denizli Emniyet Müdürlüğü, yankesicilik olaylarına karşı ebeveynlere uyarıda bulundu. Yankesici ve kapkaçcıların hedefinde çocuklarında yer aldığına dikkat çekilerek, “altın bilezik, küpe, kolye, künye gibi süs eşyaları ile dışarıya göndermeyin” uyarısı yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Mayıs 2016 Pazar, 13:13

İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların mağdur duruma düşmemesi için daha önce gerçekleşen suçlardan yola çıkarak, benzerlerinin yaşanmaması için uyarılarda bulunuyor. Bu uyarılardan birisi de yankesicilik ve kapkaçcılık ile ilgili oldu.

EBEVEYNLER DİKKAT!
İl Emniyet Müdürlüğü, yankesici ve kapkaççıların özellikle yaşlıları tercih ettiğini belirtirken, suçluların küçük çocukları da çemberlerine aldığı uyarısında bulundu. Ebeveynleri uyaran İl Emniyet Müdürlüğü, yaptığı uyarıda “küçük çocukların bilezik, küpe kolye gibi süs eşyalarını takarak dışarıya gönderilmemesi gerektiğini” vurguladı.

CÜZDANLARDA FAZLA PARA BULUNDURMAYIN!
Yankesicilerin çeşitli yöntemlerle yaklaştığı kişileri mağdur ettiğine de işaret edilerek, “Aniden üzerinize sarılan ve yardım isteyen şahıslara inanmayın. Cüzdanlarda fazla para bulundurmayın. Cüzdanlarınızı pantolonların arka cebine, paraları yan cebe koymayın” denildi.

Pazaryerleri ve stadyum gibi kalabalık yerlerde başkaları tarafından aniden itilme yaşandığında, cep ve çantaların kontrol edilmesinin alışkanlık haline getirilmesi de istendi.

Yorumlar

huzur   -  Bağlantı 23 Mayıs 2016, 09:41

Artık çocuklarımızı dışarıya bile çıkarmaktan korkacağımız tehlikeli bir denizlide yaşıyoruz maalesef allah yardımcımız olsun. Huzur güven saygı sevgi aah denizlim bunlar da mı hayal oldu artık nereye gidiyor bu dünya…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı