REKLAMI GEÇ

Cumhuriyet Mahallesi’ndeki cinayetin detayları belli oldu

Cumhuriyet Mahallesi’ndeki cinayetin detayları belli oldu

Pamukkale’nin Cumhuriyet Mahallesi 1270 sokakta silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden 26 yaşındaki Burak Durna’yı, işten eve dönen eşi Seher Durna kanlar içinde buldu. Durna’nın minibüsünün lastiklerinin son bir ay içinde 7 kez kesildiği öne sürüldü. Durna’nın öldürülmeseydi lastikleri kimin kestiğini öğrenmek için birkaç gün içinde evine kamera taktıracağı öğrenildi.

Sema Kayılı / DENİZLİHABER / 21 Ocak 2021 Perşembe, 13:58

Cumhuriyet Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde 27 yaşındaki Burak Durna evinin önünde silahlı saldırıya uğradı, sırtından ve başından vurulan Burak Durna hayatını kaybetti.

İŞTEN EVE DÖNEN EŞİ KANLAR İÇİNDE BULDU
İşten dönen ve eniştesinin eve bıraktığı Burak Durna’nın zile bastığı ve kapının açılmasını beklediği sırada silahlı saldırıya uğradığı ortaya çıktı. Sırtından ve başından yaralanan Burak Durna’yı, olaydan kısa süre sonra işten eve dönen eşi Seher Durna kanlar içinde yerde yatarken buldu.

MİNİBÜSÜN LASTİKLERİ KESİLDİ
Burak Durna’nın minibüsünün lastiklerinin son bir ay içinde 7 kez kesildiği öğrenildi. Burak Durna’nın öldürülmeseydi birkaç gün içinde evin girişine kamera taktıracağı ve aracına kimin zarar verdiğini tespit edeceği ifade edildi.

2 GÜN ÖNCE İŞ BULMUŞTU
Aslen Afyonkarahisarlı olan Durna yaklaşık 7 sene önce Denizli’ye taşındı. Çeşitli işlerde çalışan Durna’nın uzun süredir işsiz olduğu ve 2 gün önce iş bulduğu öğrenildi.

MİNİBÜSÜN ARKASINDA DİKKAT ÇEKEN YAZILAR
Minibüsün arkasında Durna tarafından yazdırıldığı öğrenilen, “Kimseden korkumuz yok. Ölüm emri yeryüzünden değil gökyüzünden” ve “Boynu bükük olanın celladı çok olur” şeklindeki yazılar da dikkati çekti.

Yakın çevresi tarafından Durna’nın ölümü şok etkisi yarattı. Polis olayla ilgili başlattığı soruşturmayı sürdürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı