REKLAMI GEÇ

Denetimlerde 7’si Suriyeli 8 kişi gözaltına alındı

Denetimlerde 7’si Suriyeli 8 kişi gözaltına alındı

Denizli’de Suriyelilerin yoğun olarak yaşadığı mahallelerde yapılan uygulamada üzerinde uyuşturucu bulunan 1 kişi ile kimlik belgeleri olmayan Suriye uyruklu 7 kişi gözaltına alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ekim 2017 Perşembe, 12:09

Ramazan ÇETİN – Deniz TOKAT/DENİZLİ, (DHA)
Emniyet Müdürlüğü, Suriyelilerin yoğun olarak yaşadığı Karşıyaka ve Sevindik mahallelerinde ülkeye kaçak giriş yapan kişilere ve uyuşturucu ticaretine yönelik operasyon düzenledi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ve Asayiş Şube’den yaklaşık 200 polisin katıldığı operasyonda şüpheli bulunan kişiler kontrol edildi.

Ekipler, ayrıca otomobilleri durdurup arama yaptı. Yaklaşık 2 saat içerisinde 140 kişiye kimlik kontrolü yapılırken, 56 araç arandı.

Aramalarda otomobilinde ruhsatsız tüfek ele geçirilen bir kişiye idari para cezası uygulanırken, polisleri görünce kaçan ve kovalamaca sonunda yakalanıp üzerinde 15 gram esrar bulunan bir kişi de gözaltına alındı.

Ayrıca kimlik belgeleri olmayan Suriye uyruklu 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan Suriyeliler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı