REKLAMI GEÇ

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arı gibi çalışıyor

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arı gibi çalışıyor

Denizli Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, hükümlülerin topluma kazandırılması çalışmalarını başarılı bir şekilde yürütüyor. Kamu hizmetinde görevlendirilen denetimli serbestlik hükümlüleri arı gibi çalışıyor, tamir, bakım ve temizlik hizmetleriyle ciddi kaynak sağlıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mart 2019 Cumartesi, 11:15

Denizli Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, kentte 180 hükümlü ile aktif bir çalışma ortaya koyuyor.

Kamu ve ihtiyaç sahibi vatandaşların bekleyen işlerinde görevlendirilen hükümlüler tamirat işlemleri yapıyor, kamu binalarının boyalarını yapıyor, özellikle ihtiyaç sahibi yaşlıların yardımına koşuyor.

Kısa süre içinde 33 okulda boya, badana ve tamirat işleri yapan yükümlüler, 36 okulun da temizlik ve bahçe düzenlemesini yaptı. Birçok kamu binasının boya işlerini gerçekleştiren denetimli serbestlik hükümlüleri, camilerde de temizlik yaptı.

Kamu binalarının yanı sıra ihtiyaç sahiplerine yönelik hizmetleri de veren hükümlüler, 18 yaşlının alaturka tuvaletlerini engelli tuvaletine dönüştürdü.

Pamukkale Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından belirlenen 206 ailenin eşyalarının temizliği ve taşımasını da üstlenen denetimli serbestlik hükümlüleri, yaptıkları çalışmalar ile kamuya 330 bin liralık katkı sağladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı