REKLAMI GEÇ

Denizli Barosu Başkanı Demirdöğer Adalet Bakanı Gül ile bir araya geldi

Denizli Barosu Başkanı Demirdöğer Adalet Bakanı Gül ile bir araya geldi

Denizli Barosu Başkanı Adnan Demirdöğer, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ile bir araya geldi. Avukatların sorunlarının en üst düzeyde ele alındığı buluşma verimli geçti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Kasım 2021 Çarşamba, 12:30

Denizli Barosu Başkanı Adnan Demirdöğer, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ile Ankara’da buluştu. Denizli Barosu Başkanı Av. Adnan Demirdöğer, Adalet Bakanı’na da sorunları anlattı.

Demirdöğer ziyarette, beraat eden sanık vekalet ücretlerinin ödenmesi, adliyenin bulunduğu Adalet Mahallesi’ne noter açılması, Denizli Merkez Adliyesi ek bina inşaatının tamamlanması, hakimlerin duruşmalara geç başlaması, avukatlık mesleğine yeni başlayanlar için iş kollarının açılması, sözleşmelerde, tapuda, davalarda avukat bulundurma zorunluluğu ile ilgili bilgilendirme yapılması konularını gündeme getirdi.

Sorunları çözmek için çalıştıklarını belirten Başkan Demirdöğer, “Adalet Bakanı Sayın Abdülhamit Gül ile birçok konuyu masaya yatırdık. Biz sorunların çözümü için her kesimle görüşerek çözümler bulmak istiyoruz. Umarım ilettiğimiz sorunların çözümü noktasında gerekli çalışmalar yapılır. Sayın Bakanımıza, misafirperverliklerinden ve sorunlarımızın çözümü konusundaki hassasiyetlerinden dolayı çok teşekkür ederiz’’ dedi.

Yorumlar

Bakış Açısı   -  Bağlantı 10 Kasım 2021, 20:30

Bu yazılanları sorun değil ki. Avukatların şahsi talepleri. Sorun mahkeme salonlarında yada TBMM de çözülür.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı