REKLAMI GEÇ

Çal’daki kuyumcu soygunu zanlılarından birisi yakalandı

Çal’daki kuyumcu soygunu zanlılarından birisi yakalandı

Çal’daki bir kuyumcudan gerçekleşen 1,5 kilo altın hırsızlığıyla ilgili aranan kar maskeli iki kişiden A.Ö. (46) İzmir’de yakalandı. Adliyeye sevk edilen A.Ö., tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Şubat 2016 Cumartesi, 16:07

Ferah IŞIK / DENİZLİ , (DHA)

Olay, 6 Şubat cumartesi günü saat 04.00 sıralarında, Çal Belediyesi Hizmet Binası’nın zeminindeki Belediye İşhanı’nda bulunan Karaçay Sarrafiye adlı kuyumcuda meydana geldi. Kar maskeli ve eldivenli oldukları belirlenen iki kişi, Mehmet Karaçay’a ait kuyumcuya, kilidini ve kepenklerini demir makasıyla kesip, kapıyı levyeyle açarak girdi. Hırsızlardan biri gözcülük yaparken diğeri, işyeri sahibinin kasaya koymayarak tezgahta bıraktığı 150 bin lira değerindeki 1.5 kilo altın yüzük, bilezik ve kolyeyi çaldı.

Hırsızların yakalanması için çalışma başlatan polis, Mardinli A.Ö (46) ve Batmanlı M.Ö.’nün (48), olaydan üç gün önce kente gelerek bir otelde sahte kimlikle kaldıkları tespit etti. Kimlikleri belirlenen zanlılardan A.Ö., İzmir’de yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliye sevk edilen A.Ö., tutuklandı. Çalıntı altınları Diyarbakır’da elden çıkardığı öğrenilen M.Ö.’nün yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. Her iki zanlının da hırsızlıktan sabıkası olduğu belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı