REKLAMI GEÇ

Çınar Meydanı’nda kaza. Belediye otobüsü yayaya çarptı

Çınar Meydanı’nda kaza. Belediye otobüsü yayaya çarptı

15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüs çarptı. Yaralanan yayaya önce polis, ardından da 112 acil ekipleri müdahale etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Temmuz 2017 Cuma, 20:06

Kaza akşam saatlerinde meydana geldi. 15 Temmuz Delikliçınar Şehit Meydanı’nda, Gazi Bulvarı girişinden yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya, Atatürk Caddesi’nden Gazi Bulvarı’na dönüş yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 8 numaralı hatta sefer yapan 20 BLD 37 plakalı otobüs çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yaya bir anda yere yığıldı, yardımına meydanda nöbette olan polisler koştu. Bir yandan yaralıya müdahale eden polisler, bir yandan da trafik güvenliğini sağladı.

Kısa süre içinde olay yerine gelen 112 acil ekipleri, ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra yaralıyı Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar

Bir kız   -  Bağlantı 24 Eylül 2017, 10:14

ASIL O YAYALARIN SUÇU OTOBÜSÜN GELDİĞİNİ GÖRE GÖRE ÖNÜNE ATLIYORLAR VE SONRA SUÇ SOFÖRLERİN OLUYOR VE AYRICA KOSKACA OTOBUS NASIL ANİ FREN YAPCAK BİRAZ MANTIKLI KONUŞUN VE DEMİŞSİN YA YAYA GÖRDÜĞÜNDE FRENE BAS DİYE YAYALAR AZ DİKATTLİ OLSUN

Bakış Açısı   -  Bağlantı 28 Temmuz 2017, 20:27

Küçücük şehirde neredeyse her sokağa otubüs seferi olması israftır haramdır. Doğru dürüst planlama yapılmalı.Yaya’ya geçmiş olsun. Fren diye bir şey var taşıtlarda. Herkes kullanmalı… YAYA GÖRDÜĞÜNDE FRENE BAS.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı