REKLAMI GEÇ

Nitelikli dolandırıcılık şüphelileri yakalandı

Nitelikli dolandırıcılık şüphelileri yakalandı

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın 2018 / 15398 sayılı soruşturma dosyası kapsamında yapılan tahkikat sonucunda Türkiye genelinde internet üzerinden açılan sahte firma isimli internet siteleri kullanılarak oto yedek parçası satışı adı altında yapılan dolandırıcılık şüphelisi 7 kişi gözaltına alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Eylül 2018 Cuma, 17:21

Gözaltına alınanların Türkiye genelinde sadece 3 aylık sürede 164 bin 306 liralık suç geliri elde ettikleri belirlendi. Buna göre yakalanan N.G, O.B., O.K.O., A.O., Z.O., U.B. ve O. S.’nin evlerinde yapılan aramalarda 10 bin lira nakit para ile birlikte bilgisayar hard disk, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, banka kredi kartı, banka kartı ve sim kartı gibi delillere ulaşılarak el konuldu.

Diğer taraftan konu ile ilgili devam eden soruşturma kapsamında, firari durumdaki İ.K.D. ve A.D isimli şüpheli şahısların yakalama çalışmaları devam ediyor. Ayrıca Soruşturma Savcısı’nın talimatları doğrultusunda ifadeleri alınan Z.O., O.S. ve U.B Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından bırakılırken, işlemlerinin tamamlanmasının ardından gözaltında bulunan N.G., O.B., O.K.O. ve A.O. isimli şüpheliler Nitelikli Dolandırıcılık, Banka ve Kredi Kartlarının Kötüye Kullanılması suçlarından, Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı