REKLAMI GEÇ

Gergin Yürüyüş

Gergin Yürüyüş

Dağlıca’da ve Iğdır’da yaşanan terör saldırıları sonrası art arda gelen şehit haberleri, tepkilerin çığ gibi büyümesine neden oldu. Ülkü Ocakları Denizli Şubesi’nin organize ettiği “Teröre Lanet” yürüyüşüne katılar bir grup ülkücü, HDP tabelasını indirmek isteyince polisin müdahalesiyle karşılaştı. Polis, tazyikli su ve biber gazı ile gruba müdahale etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Eylül 2015 Salı, 19:34

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca üs bölgesinde PKK’lı teröristlerin yola yerleştirdikleri patlayıcıları infilak ettirmesi sonucu 16 askerin şehit olduğu saldırının ardından bugün de Iğdır’da Polis aracına yapılan saldırı sonucu şehit olan 14 polisler için, Denizlililer sokağa döküldü.

ic-yuruyus

Ülkü Ocakları Denizli Şubesi’nin organize ettiği ve vatandaşların da destek verdiği yürüyüş, Çınar Meydanı’ndan başladı. Gazi Bulvarı’ndan Denizli Valilik Binası’na doğru yürüyüşe geçti.

Ellerinde dev Türk bayrakları ile yürüyüşe geçen vatandaşlar sık sık “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez”, “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” sloganlarıyla yürüyen kalabalıktan ayrılan bir grup ülkücü, HDP Denizli İl Binası’na yönelince gerginlik yaşandı. Gruba polis müdahale etti.

ic-cocuk

ÇOCUK VE YAŞLILAR FENALAŞTI
HDP binası önünde eylem yapan gruba polis, tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti. Biber gazından özellikle çocuk ve yaşlılar etkilendi. Fenalaşan 5 kişi ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

denizli-mhp-ulkuculer-sehit-yuruyusunda-hdp-binasina-turk-bayragi-asti-ic-1

HDP TABELASINI İNDİRDİLER
Geniş güvenlik önleminin alındığı HDP binası önünde, emniyet güçleri ile eylemciler arasında uzun süren pazarlık yaşandı. Yaklaşık 2.5 saat HDP binası önünde eylem yapan ülkücüler, sonunda polisi ikna ederek HDP binasına çıktı ve tabelasını indirdi. Yerine Türk bayrağını asan ülkücüler, “HDP basıldı Türk bayrağı asıldı” sloganları atarak dağıldı.

galeri-anons

 

Yorumlar

harun türkmen   -  Bağlantı 9 Eylül 2015, 09:57

ellerinize sağlık ülküdaşlar

Gizli   -  Bağlantı 8 Eylül 2015, 21:25

Yazıklar olsun be biz şehitler için yürüyüş yapıyoruz adamlar gelip bize müdahale ediyor.Hurriyet binasına ve özgür basına yapılan saldırıya neden müdahale edilmedi peki? Kimden korkuyorsunuz bu kadar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı