REKLAMI GEÇ

Dolandırmak için yaşlıları seçiyorlardı

Dolandırmak için yaşlıları seçiyorlardı

Ege Bölgesi’nde özellikle yaşlıları kurban seçip yardım vaadiyle dolandıran iki şüpheli, Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin titiz çalışması ile Uşak’ta yakalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mayıs 2019 Perşembe, 17:31

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Tavas, Sarayköy ve Güney İlçeleri’nde son dönemde arka arkaya meydana gelen olaylarından yola çıkarak, hırsızlık ve dolandırıcılık yapan şüphelileri Uşak’ta yakaladı. Olayların meydana geldiği yerlerdeki kamera görüntülerini inceleyen ve şüphelilerin kullandıkları sahte plakalı aracı gerçek plakasını tespit eden ekipler çalışma başlattı.

Jandarma ekiplerinin yaptığı detaylı çalışmanın ardından kimlikleri belirlenen kişilerin Ege Bölgesi’nde özellikle yaşlıları kurban seçtiği ve dolandırdıkları belirlendi. Şüpheliler bu şekilde İzmir’de 5, Muğla’da 1, Aydın’da 1, Isparta’da 4 ve Uşak’ta 1 kişiyi dolandırırken, Jandarma ekipleri Uşak’ta oldukları belirlenen R.E. ve O.B.’yi koordineli bir çalışma ile yakaladı.

Şüphelilerin olaylarda kullandıkları araçta ve üzerlerinde yapılan aramalarda ise 30 bin lira nakit para, 25 bin lira değerinde 15 adet Ata Altını, 3 çeyrek altın, 150 gram esrar ve 20 gram eroin ele geçirildi. Ayrıca üzerlerinden başkaları adına hazırlanmış kimlik kartları da çıkan şüpheliler adli makamlara teslim edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı