REKLAMI GEÇ

Denizli Emniyet Müdürlüğü misafirperverliği ile takdir topladı

Denizli Emniyet Müdürlüğü misafirperverliği ile takdir topladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Mart Yerel seçim çalışmaları doğrultusunda Denizli’ye gelişi için çevre illerden gelen polisler, Denizli Emniyet Müdürlüğü’nün gösterdiği misafirperverliği karşısında hayran kaldılar.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Şubat 2019 Pazar, 12:52

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Mart Yerel seçim çalışmaları doğrultusunda yapacağı miting için Denizli’ye çevre illerden gelen yaklaşık 1500’e yakın güvenlik görevlisi, Denizli Emniyet Müdürlüğü’nün misafirperverliği karşısında hayran kaldı. Sabah erken saatlerde Denizli’de olan güvenlik görevlileri kendileri için hazırlanan açık büfe kahvaltıda bir araya geldi.

Merkezefendi Belediyesi’nin Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda sabah açık büfe kahvaltı verilmesini övgüyle karşılık veren güvenlik görevlileri, sosyal medya üzerinden de bu övgülerini sürdürdü.

Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne teşekkür dolu övgülerin yazıldığı polislerin paylaşım yaptığı bir internet sitesinde;

“Sevgili arkadaşlar, 21 Şubat’ta Denizli ilinde miting görevine gittik, bizim gibi çevre illerden de gelen meslektaşlarımız oldu. Meslekte 30 yıldayım, görev sırasında ilk defa böyle güzel bir ortamda sıra beklemeden teşkilat mensuplarımızın hak ettiği açık büfe kahvaltımızı ilk defa gördüm. Başta Denizli İl Emniyet Müdürümüze ve emeği geçen güler yüzlü personeline teşekkür ederim. İnşallah tüm illerimize yansır, ayakta köşe bucakta kahvaltı ve kumanya ihtiyacı giderilmesin dileğiyle, Allah devletimizi milletimizi korusun, birlik beraberlik içerisinde güçlü eylesin” ifadeleri kullanıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı