REKLAMI GEÇ

Kanserle Mücadele Derneği üyelerine uyuşturucu operasyonu

Kanserle Mücadele Derneği üyelerine uyuşturucu operasyonu

Kanserle Mücadele Derneği adı altında uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen ve 15 Mayıs günü gerçekleştirilen operasyonları devam ettiren polis, Denizli ve İzmir’de eş zamanlı şafak baskınları gerçekleştirdi. Gözaltına alınan 7 zanlıdan 6’sı tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Kasım 2019 Cuma, 19:11

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri tarafından Kanserle Mücadele Derneği adı altında faaliyet yürüten yere baskın düzenlemiş, 82 paket halinde 69 gram eroin ele geçirmişti.

2 kişinin tutuklandığı operasyonun ardından zehir tacirlerine yönelik soruşturmasını sürdüren Denizli polisi, yaklaşık 3 ay süren çalışmayla derneğin dernek görünümü adı altında uyuşturucu ticareti yapan şebekenin faaliyetlerini deşifre etti. Zehir tacirlerinden uyuşturucu temin eden 12 kişi hakkında da işlem yapan polis, soruşturmasını daha da genişletti.

DENİZLİ VE İZMİR’DE EŞ ZAMANLI ŞAFAK BASKINLARI
Soruşturmadan elde edilen bilgiler ışığında bir kez daha harekete geçen Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri, özel harekat polislerinden de destek alarak Denizli ve İzmir’de belirlenen adreslere eş zamanlı olarak şafak operasyonu gerçekleştirdi.

7 ZANLI GÖZALTINA ALINDI
Şafak baskınlarında uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 7 zanlıyı gözaltına alan polis, ikametlerde yaptığı aramalarda 15 gram eroin, metamfetamin ve suboxone hap ele geçirildi.

Narkotik ekipleri tarafından daha önce yakalanan İ.M. isimli şüphelinin cezaevinde bulunduğu anlaşılırken, R.Ş. A.D. T.K. O.G. I.P. B.D. ve İ.M. gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan 7 şüpheliden 6’sı tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı