REKLAMI GEÇ

Denizli Emniyet Müdürlüğü’nden kapsamlı uyuşturucu operasyonu

Denizli Emniyet Müdürlüğü’nden kapsamlı uyuşturucu operasyonu

Denizli Emniyet Müdürlüğü, Emniyet Genel Müdürlüğü’nün ülke genelinde başlattığı eş zamanlı operasyonda 14 ayrı adrese baskın yaptı, 17 zanlıyı gözaltına aldı. Uyuşturucu maddelere el kondu, zanlılardan ikisi tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Mayıs 2017 Cuma, 17:22

Emniyet Genel Müdürlüğü, ülke genelinde uyuşturucu ve satıcılarıyla mücadelede kapsamlı bir operasyona imza attı.

Operasyonlara Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri de eş zamanlı olarak katıldı. Daha önce tespit edilen 14 ayrı adrese aynı anda baskın düzenlendi. 17 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlıların ikametlerinde ve üzerlerinde yapılan aramalarda 260 gram esrar, 18 gram eroin, metamfetamin, beze emdirilmiş LSD maddesi, 120 kök kenevir bitkisi, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, fişek ve hassas terazi ele geçirildi.

SAHTE PARA DA ÇIKTI
Operasyonlarda yapılan aramalarda bir kişinin ikametinde seri numaraları aynı olan farklı ülkelere ait sahte paralar ele geçirildi. Operasyonlarda uyuşturucu satışından elde edildiği belirlenen paraya da el kondu.

2 ZANLI TUTUKLANDI
Denizli Emniyet Müdürlüğü’nde ifadeleri alınan zanlılar adliyeye sevk edildi. 17 zanlıdan ikisi tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 15 zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı