REKLAMI GEÇ

Polisten sahte içki operasyonu

Polisten sahte içki operasyonu

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri kaçak içki ticaretinin engellenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Gerçekleştirilen operasyonlarda 5 kişi gözaltına alındı, çok miktarda alkol ele geçirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Şubat 2020 Salı, 09:13

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kaçak içki üreterek hem halk sağlığını tehlikeye atan, hem de devleti zarara uğratan şebekelere yönelik operasyonlarını sürdürüyor.

Alınan istihbarat bilgileri ışığında harekete geçen polis, gerçekleştirdiği 4 ayrı operasyonda 5 kişiyi gözaltına aldı. İşlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilen zanlılardan 2’si tutuklandı, diğerleri hakkında da adli kontrol kararı verildi.

Operasyonlarda 256 litre içki, 131 şişe kaçak alkol, 50 litre etil alkol, 957 adet şişe, 1.300 adet sahte bandrol ele geçirildi.

KAÇAK SİGARA OPERASYONLARI
Polis, kaçak içkinin yanı sıra sigara operasyonları da gerçekleştirdi. Operasyonlarda 49 kilogram kıyılmış tütün, 1.940 adet dolu makaron ele geçirildi, 4 kişi hakkında Kaçakçılık Kanunu’na muhalefet suçlamasıyla işlem başlatıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı