REKLAMI GEÇ

Müdür Demir personeliyle buluştu

Müdür Demir personeliyle buluştu

Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, personeliyle bir araya geldi. 3 gün süren toplantılarda personeline görevlerini hatırlatan ve hangi kriterlerde yerine getirmeleri gerektiğini anlatan Demir, Denizli’nin huzurunun korunmasında gösterdikleri özveriden dolayı tüm polis teşkilatına teşekkür etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Temmuz 2017 Salı, 17:40

İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, personeli ile Polisevi’nde gerçekleştirilen toplantılarda bir araya geldi. 3 gün süren toplantılarda genel hatlarıyla meslek ve mesleğin gerektirdikleri ele alındı.

Personeline seslenen Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, bu organizasyonda asli görevi hukukun tesisi olan ve sokaktaki hayatın her aşamasında güvenli bir atmosferin sağlanması için çaba gösteren meslektaşlarının sorunlarını dinleyerek, sorunlara yönelik çözüm yolları tesis etmek istediklerini söyledi.

Demir, “Toplumun her geçen gün artan güvenlik ihtiyaçlarıyla anayasa ve hukukun dışına taşmayan özgürlük talepleri ekseninde, ne güvenlikten ne de özgürlüklerden ödün vermeden, birini diğerine öncelemeden hukukun üstünlüğünün rehber edinildiği adil ve tarafsız görev anlayışı çizgisinden sapmadan, toplumun her kesiminin sevgi, saygı, güven ve desteğini alarak halkla bütünleşmiş bir görev anlayışını sürdürmek ve geliştirmek hepimizin görevidir. Kentimizin asayiş ve huzurunu en üst düzeyde tesis etmek amacıyla bugüne kadar gösterilen üstün ve gayretli görev anlayışı nedeniyle tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı