REKLAMI GEÇ

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’e sahip çıktı

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’e sahip çıktı

Alanyaspor Kulübü yöneticisi tarafından korsan takım forması yaptırıp dağıtmakla suçlanan Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’e Denizli sahip çıktı. Suçlamaların ardından sosyal medya hareketlendi, Denizlililer birbiri ardına yaptıkları paylaşımlar ile Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’e sahip çıktı. Paylaşımların buluştuğu nokta ise “Çamur attılar ama izi kalmadı” oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Şubat 2019 Çarşamba, 13:26

Denizli iki gündür Alanyaspor Kulübü yöneticisi Enver Vural’ın yaptığı açıklamayı konuşuyor. Vural, Denizli’nin sevilen ve başarılı Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’in takımın sahte formalarını hazırlatıp dağıtmakla suçladı.

Demir’in hemşerilerinden gelen bu beklenmedik suçlamaya ilk tepki PAÜ Alanyaspor Taraftar Grubu’ndan gelmişti. Bir baba olarak gördükleri Emniyet Müdürü Demir’e yöneltilen suçlamaya sert tepki gösteren Alanyalı öğrenciler, Türkiye’nin her yerinde ve her takımında olduğu gibi kendilerinin de taraftarı oldukları Alanyaspor formalarını kendi tasarımları şeklinde, harçlıklarıyla yaptırdıklarını açıklamıştı.

DENİZLİ SAHİP ÇIKTI
Denizli’de çok sevilen bir isim olan Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’in hemşerilerinden beklemediği bir gol yemesi kenti ayağa kaldırdı. Alanyalı öğrencilerin ardından sosyal medya hareketlendi, Denizli Emniyet Müdürü Demir’e sahip çıktı.

Yaptığı başarıların yanı sıra insani ilişkileri nedeniyle çok sevilen biri olan Mevlüt Demir’e sahip çıkan Denizlililer, yaptıkları paylaşımlar ile Alanyaspor yöneticilerini kınadı, “Müdürümüzü yedirmeyiz” mesajı verdi.

ÇAMUR ATTILAR İZİ KALMADI
Yapılan paylaşımların buluşma noktası ise “Çamur attılar izi kalmadı” oldu. Sosyal medya kullanıcıları, Denizli’nin sivil toplum kuruluşları ve başta büyük takımların olmak üzere taraftar grupları yaptıkları açıklamalarla, “Emniyet Müdürümüze, üstelik de en hassas olduğu konuda çamur at izi kalsın mantığı ile suçlama yöneltenleri vicdanlarıyla baş başa bırakıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı