REKLAMI GEÇ

Denizli emniyetinden dev sahte içki operasyonu: Tam 331 bin litre ele geçirildi

Denizli emniyetinden dev sahte içki operasyonu: Tam 331 bin litre ele geçirildi

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri büyük alkol operasyonlarına imza attı. Sahte içki üreten ve kaçak yollarla piyasaya süren şebekelere yönelik operasyona imza atan polis, 331 bin 801 litre sahte içki ele geçirdi, 9 kişiyi gözaltına aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Haziran 2022 Cuma, 17:56

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, özellikle son zamlardan sonra ciddi oranda artış gösteren sahte içki ile ilgili operasyonlarını yoğunlaştırdı. Sahte içki ürettikleri ve kaçak yollarla piyasaya sürdükleri belirlenen zanlılara yönelik kapsamlı bir çalışma yürüten ekipler, soruşturmanın tamamlanmasının ardından operasyon için düğmeye bastı.

RESMEN ALKOL FAKBİRASI
Bekilli’de önceden şarap fabrikası olarak faaliyet yürüten, ancak kapanan ve depo olarak kullanılan yere baskın düzenleyen ekipler, devasa tanklar içinde hazırlanan 331 bin 801 litre sahte içki ile 18 litre alkol aroması ele geçirdi.


Dev tanklar içinde hazırladıkları sahte içkileri şişeleyerek sattıkları belirlenen 9 zanlı ise gerçekleştirilen 5 ayrı operasyon ile yakalandı. Zanlılar hakkında Kaçakçılık Kanunu’na muhalefet suçlamasıyla adli süreç başlatıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı