REKLAMI GEÇ

Denizli Emniyeti’nden terör operasyonları

Denizli Emniyeti’nden terör operasyonları

Denizli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda FETÖ-PDY’den 9, DHKP-C’den de 1 zanlı yakalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Aralık 2019 Pazartesi, 16:54

Denizli Emniyet Müdürlüğü terörle mücadele kapsamında operasyonlarını sürdürüyor. Son bir hafta içinde terör örgütü üyesi olmakla suçlanan zanlılara yönelik baskınlar gerçekleştirildi.

FETÖ’DEN 9 GÖZALTI
Fetullahçı Terör Örgütü-Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ-PDY) yönelik çalışmalarını sürdüren Denizli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, aralarından 1 muvazzaf asker ve askeri okuldan ilişiği kesilen 3 öğrenci ile KHK ile ihraç edilen 1 öğretmen hakkında 4 farklı ilde operasyonlar gerçekleştirdi. Operasyonlar kapsamında yakalama emri bulunan 3 zanlıyı da gözaltına alan polis, işlemlerinin tamamladığı 7 zanlıyı adliyeye sevk etti. Zanlılardan ikisi tutuklanırken, 5 zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Muvazzaf asker ile bir FETÖ zanlısının emniyetteki işlemleri ise devam ediyor.

DHKP-C OPERASYONU
Denizli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri hakkında DHKP-C terör örgütü ile ilgili bağlantıları nedeniyle yakalama emri bulunan 1 zanlıyı gerçekleştirdiği operasyonda gözaltına aldı.

İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye çıkarılan zanlı tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı