REKLAMI GEÇ

Emniyet’ten birbiri ardına uyuşturucu operasyonu

Emniyet’ten birbiri ardına uyuşturucu operasyonu

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri birbiri ardına başarılı uyuşturucu operasyonlarına imza attı. Van’dan Denizli’ye gelen bir otobüsün bagajında gitar içine saklanmış çok miktarda esrar bulundu, ayrıca ormanlık alanda da uyuşturucu ele geçirildi. Operasyonlarda 8 zanlı gözaltına alındı, 2 zanlı tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Nisan 2017 Salı, 10:37

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri başarılı operasyonlara imza attı. Üç ayrı operasyon düzenlendi, yüksek miktarda uyuşturucu ele geçirildi, 8 zanlı gözaltına alındı.

GİTAR İÇİNDE UYUŞTURUCU
Emniyet Müdürlüğü ekipleri, risk analiz noktasında Van’dan Denizli’ye gelen bir otobüsü durdurdu. Otobüs içindeki yolcuların gerçekleştirilen üst aramasında bir kişinin üzerinde toz esrar ele geçirildi.

Bunun üzerine arama derinleştirildi. Narkotik köpeğinin de katıldığı aramalar bagaj bölümünde yoğunlaştırıldı. Köpeğin gitar çantasına tepki vermesi üzerine çanta açıldı, gitarın iç kısmına gizlenmiş halde çok miktarda esrar ele geçirildi.

ARAZİDE UYUŞTURUCU AVI
Uyuşturucuyla mücadele ekiplerinin gerçekleştirdiği titiz çalışmaların sonunda bir arazide gizlenmiş halde esrar bulundu. Yapılan operasyonda kaçmaya çalışan zanlılar yakalandı.

İKİ ARAÇ TAKİBE ALINDI
Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir başka çalışmada ise uyuşturucu madde bulunduğu belirlenen iki araç takibe alındı. Araç içindeki zanlıların etkisiz hale getirilmesinin ardından yapılan aramada uyuşturucu madde bulundu.

YÜKLÜ MİKTARDA ESRAR ELE GEÇİRİLDİ
Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği 3 ayrı operasyonda toplam 7 kilogram esrar, 8 gram eroin ve 2 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

3 OPERASYON, 8 GÖZALTI, 2 TUTUKLAMA
Operasyonlarda 8 şüpheli gözaltına alındı. Zanlılar Emniyet Müdürlüğü’nde işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan 2’si tutuklandı, 6 zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı