REKLAMI GEÇ

Emniyet’ten büyük uyuşturucu operasyonu

Emniyet’ten büyük uyuşturucu operasyonu

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri gerçekleştirdiği operasyonlar ile zehir tacirlerine nefes aldırmadı. Polis, 3 ayrı operasyonda 9 zanlıyı gözaltına aldı, aralarında İran uyruklu vatandaşların da olduğu zanlılardan 8’i tutuklandı. Aramalarda ise çok miktarda uyuşturucu ele geçirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Şubat 2017 Çarşamba, 11:09

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri il genelinde önemli operasyonlara imza attı.

İKİ ŞÜPHELİ ARAÇ ARANDI
Polis, durumundan şüphelendiği iki aracı durdurarak arama yaptı. Gizli bölmelerde satışa hazır halde metamfetamin, esrar ve eroin ile bir ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Polis, uyuşturucu sattığı ihbarı alınan bir zanlının üzerinde uyuşturucu ele geçirildi, ayrıca boş bir arazide dedektör köpeği ile yapılan aramada toprağa gömülü halde esrar bulundu.

İRANLILARA OPERASYON
Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri tarafından İranlıların kaldığı iki ayrı adrese eş zamanlı baskın düzenledi. Dedektör köpeğinin de katıldığı aramalarda, İranlıların kanalizasyona sakladığı uyuşturucular ele geçirildi.

ÇOK MİKTARDA UYUŞTURUCU BULUNDU
Yapılan operasyonlarda toplam 3 kilogram esrar, 18 paket halinde 10 gram eroin, 9 paket halinde 15 gram metamfetamin, 304 gram afyon sakızı ele geçirildi.

9 GÖZALTI 8 TUTUKLAMA
Yapılan operasyonlarda 9 zanlı gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü’nde ifadeleri alınan ve işlemleri tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildi. Zanlılardan 8’i çıkardıkları mahkemece tutuklandı, 1 zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı