REKLAMI GEÇ

Cumhuriyet Başsavcılığı, cezaevindeki cinayetle ilgili soruşturma başlattı

Cumhuriyet Başsavcılığı, cezaevindeki cinayetle ilgili soruşturma başlattı

Honaz İlçesi’ndeki Kocabaş T Tipi Cezaevi’nde iki hükümlü arasında çıkan kavgada 25 yaşındaki Emre İregör, aynı koğuşta kaldığı ismi öğrenilemeyen başka bir mahkum tarafından boğularak öldürülmüştü. Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı cinayetle ilgili soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ağustos 2017 Salı, 11:40

Olay, Kocabaş T Tipi Kapalı Cezaevi’nde meydana geldi. Koğuştaki mahkumların spor yapmak için dışarı çıktıkları sırada, daha önce de kavga ettikleri öğrenilen Emre İnegöl ile ismi öğrenilemeyen diğer mahkum arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıkmış, iddiaya göre İregör darp ettikten sonra boğularak öldürülmüştü.

Olayın ardından yazılı bir açıklama yapan Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın, cinayetle ilgili soruşturma başlattığı bildirildi. Yazılı açıklamada, “Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı bünyesinde bulunan Denizli T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda 14/08/2017 günü saat 14:30 sıralarında, hükümlülerin kaldığı koğuşta birinin diğerini öldürdüğü yönündeki görevlileri çağırması ile olaydan etkilenen hükümlüye görevlilerce müdahale edilmiş, ancak hükümlülerden biri aralarında gelişen olay nedeniyle hayatını kaybetmiştir. Hükümlülerden birinin yaşamını yitirdiği olay ile ilgili Başsavcılığımızca soruşturma başlatılmış olup, kapsamlı bir şekilde devam ettirilmektedir” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı