REKLAMI GEÇ

Müdür Demir, vatandaşlarla asayişi konuştu

Müdür Demir, vatandaşlarla asayişi konuştu

İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Merkezefendi İlçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Mahallede oturan vatandaşların sorunlarını dinleyen müdür Demir, polisin asayiş olaylarına karşı büyük özveride bulunarak çalıştığını ancak vatandaşların da desteği olmadan bu konuda başarılı olunamayacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ağustos 2017 Perşembe, 10:11

Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 267 Sokak’ta vatandaşlarla bir araya geldi. Müdür Demir’in yanı sıra emniyet müdür yardımcıları asayiş ve trafikten sorumlu şube müdürleri de toplantıya katıldı. Önce vatandaşların sorunlarını dinleyen Demir, onlardan polise destek olmalarını istedi.

Asayişin sadece polisin aldığı tedbirle değil, vatandaşın da desteğiyle tam olarak sağlanabileceğini belirten Demir, “Sorumlu birey olarak davranırsanız bulunduğunuz mekanlarda daha huzurlu olursunuz. 155 ve 112 hattı ücretsiz. Vatandaşlarımız, herhangi bir olay karşısında mutlaka bu numaraları arayıp bilgi versin. Denizli huzurlu bir kent. Bu huzurun devam etmesi için biz gece gündüz demeden çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan da destek istiyoruz” dedi.
Müdür Demir, bu tür huzur toplantılarını taksiciler, otelciler, petrol istasyonu sahipleri ile yapacaklarını da söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı