REKLAMI GEÇ

Tatile gitti, tavukları çalındı

Tatile gitti, tavukları çalındı

Denizli’de yaşayan ve evinin bahçesinde organik tavuk ve yumurta üretimi yapan Sebahattin Batmazoğlu’nun 150 tavuğu çalındı. 10 bin liralık zararı olduğunu belirten Batmazoğlu evinden güvenlik kamerasının kayıt cihazı, televizyon ve modemin çalındığını da söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ağustos 2017 Pazar, 17:41

Pamukkale ilçesi Akhan Mahallesi’ndeki evinin bahçesinde 150 tavuk besleyen memur emeklisi Sebahattin Batmazoğlu, geçen 8 Ağustos Salı günü Aydın’ın Didim ilçesine tatile gitti. Tatildeyken tavuklarının çalındığını öğrenen Batmazoğlu, evine döndü. Batmazoğlu, güvenlik kamerası kayıtlarını incelemek istediğinde ise kayıt cihazının da çalındığını farketti. Batmazoğlu’nun şikayeti üzerine polis soruşturma başlattı.

10 bin lira zararının olduğunu belirten Batmazoğlu şunları söyledi:
“Didim’de tatil yaptığım sırada arkadaşımın haber vermesiyle tavuklarımın çalındığını öğrendim. Yukarıdaki odada kayıt cihazları vardı. Hırsız profesyonelmiş, güvenlik kamerasının kayıt cihazını da almış. Televizyon ve internet modemim de çalınmış. Yükte hafif parada ağır ne varsa götürülmüş. 150 muhtelif cins tavuğum çalındı. Bugünkü değeri tanesi 50 liradan 7 bin 500 lira eder. Elektronik cihazlar ile birlikte 10 bin lira zararımız var. Ben emekli olduktan sonra kendimi doğaya verdim. Bunlarla vakit geçiriyordum. Hobi olarak bunu yapıyordum.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı