REKLAMI GEÇ

Tuğgeneral Cengiz Yıldız, bugün kentten ayrılıp Antalya’ya gitti

Tuğgeneral Cengiz Yıldız, bugün kentten ayrılıp Antalya’ya gitti

15 Temmuz hain darbe girişiminin önlenmesinde aktif görev alan Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Cengiz Yıldız, bugün Denizli’den ayrıldı, yeni görev yeri olan Antalya’ya gitti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Temmuz 2017 Cumartesi, 15:05

Denizli’de 7 yıl görev yaptı. Binbaşı olarak geldiği Denizli’den Tuğgeneral olarak ayrıldı. 2005-2009 yılları arasında İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürü olarak binbaşı ve yarbay rütbesi ile görev yapan Yıldız, 2014’ten itibaren İl Jandarma Komutanı olarak kurmay albay rütbesiyle görevde bulundu. Tuğgeneral olunca da geçtiğimiz günlerde Antalya İl Jandarma Komutanlığı görevine atandı.

15 Temmuz hain darbe girişiminde 550 komandonun Ankara’ya sevkiyatının önlenmesinde başrolde olan ve O gecenin kahramanlarından Cengiz Yıldız, bugün kentten ayrıldı. Yıldız, “Meslek hayatımın dörtte biri Denizli’de geçti. Burası benim evim. Çocuklarım burada doğup büyüdü. Emekli olduğumda yerleşeceğim yer Denizli olacak” dedi.

Cengiz Yıldız, “Antalya’da da ülkemiz, insanlarımız için yararlı olmak için elimizden geleni yapacağız. Kalbim Denizli’de kalıyor. Denizli hakkını helal etsin. Eğer bana hakkı geçen varsa ben helal ettim. İlk fırsatta yine geleceğim” diye konuştu.
Cengiz Yıldız için dün akşam Denizli protokolü veda yemeği düzenledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı