REKLAMI GEÇ

Yaşam savaşını kazandı, kamera görüntüleriyle haklılığını gösterdi, dava açtı

Yaşam savaşını kazandı, kamera görüntüleriyle haklılığını gösterdi, dava açtı

Üniversitede okutmanlık yapan Esat Kızılkaya, motorsikleti ile seyir halinde iken bir otomobille çarpıştı. Yaşam savaşını kazanıp hastaneden taburcu olduğu gün dava açtı, güvenlik kamerası görüntülerini delil olarak sundu.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 10 Ağustos 2017 Perşembe, 11:51

Pamukkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü’nde okutmanlık yapan 28 yaşındaki Esat Kızılkaya, 3 Ağustos’ta motorsikleti ile Çamlık Caddesi’nden Lise Caddesi istikametine seyir halinde iken bir otomobile çarptı ve ağır yaralandı.

Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan ve Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Kızılkaya’ya 180 dikiş atıldı. Bir hafta hastanede tedavi gördü ve taburcu edildi. Taburcu edildiği gün, Kınıklı Şehitler Polis Karakolu’na giderek, çarptığı otomobilin sahibi hakkında suç duyurusunda bulundu.

HAKLILIĞINI GÜVENLİK GÖRÜNTÜLERİYLE KANITLADI
Esat Kızılkaya otomobile kendisinin çarpmasına rağmen haklılığını bulduğu kamera görüntüsüyle kanıtladı. Kaza anını bir iş yerinin güvenlik kamerası saniye saniye çekmişti. Kızılkaya, 20 V 7966 plakalı motorsikletiyle seyir halinde iken, H.K’nin kullandığı 34 S 8017 plakalı otomobil, aniden U dönüşü yapıyor. Tam bu sırada, Kızılkaya frene basıyor ama duramayıp otomobile çarpıyor. Vatandaşlar, kaza yerine ambulans çağırıyor ve Kızılkaya hastaneye kaldırılıyor. Hastaneden taburcu olduğu gün de otomobilin sahibi hakkında dava açılması için suç duyurusunda bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı